Chillaxing

Ah, idag har varit en god dag. Inget jobb, inga konstigheter. Dagen börjar med att Johanna kommer hit och vi har det lite mysigt. På fredag ska vi baka, kommer bli en episk succé. Sen följdes vi åt ner till stan där hon skulle fika och jag skulle spänna mina muskler med Calle på Athletica. Efter detta började själva chillaxandet som titeln antyder. Insåg hur länge sen det var jag bara tog en kväll för mig själv, någonting jag tackar knopen för. Eller inte riktigt tackar, mer anklagar på ett hotfullt sätt. Jag spelade Faxanadu, såg på House, spelade Faxanadu, Pratade med Johanna på telefon när hon kommit hem från den tidigare nämnda knopen, och här sitter jag nu. Så najs. Nu ska jag spela Faxanadu, jag lovar att jag lägger mig sen. Godnatt!


Det är inte jag på bilden. Det är en annan kille.


Inlägg #3

Hoppsan, blev visst ett litet uppehåll där, den här bloggargrejen var visst svårare än jag trodde...
Såå, vad har jag gjort för något intressant sen jag skrev senast? Varit i Växjö, mofo! Eftersom Cim bestämt sig för att leka vuxen och flytta till Växjö för att bli systemvetare så åkte jag dit för att hälsa på. Efter att ha spenderat nästan hundra miljoner timmar (avrundat neråt) på en buss kom jag fram till Europas grönaste stad. Väl hemma hos Cim blev det mycket awesome video games, tacopizza och scrubs tills klockan klämtat halv fem. Det var anmärkningsvärt trevligt, och förhoppningvis kan jag komma upp till halloween också.
Tills nästa gång, bloggen.

Jo förresten, lyssna på "Gold" med Spandau Ballet. Störtskön.


Cim slängde ihop den här till mig med sina virknings-skills. Kolla så snygg den är! Du kan få en med...
FÖR PENGAR! HAHAHAHAHA!


Rockman > Mega Man

"Det finns inga mirakel" sjöng Peter LeMarc någon gång på 90-talet, men nu har jag motbevisat honom. I förrgår fick jag ett paket ifrån Japan som innehöll ett exemplar av "Rockman 5", eller som det heter i den här delen av världen, "Mega Man 5". Helt sjukt glad blev jag och så fort jag fått min konverterare som jag också köpt kommer jag bli ännu gladare eftersom jag då faktiskt kommer kunna spela spelet.
Skicket som spelet var i var helt fantastiskt. Själva spelet och säkerhetsinstruktionerna var i nyskick och lådan var i bättre skick än någon jag äger. Lycka i 8 bitar.
Your move, Peter LeMarc.

Mega Suddigt
Ganska suddig bild... Men ändå awesometastic.


Första bästa

Hej interwebs. Eftersom detta är mitt första blogginlägg ska jag hålla mig kort och oemotståndligt charmig. Jag har bestämt mig för att börja dokumentera mitt liv på det här sättet, och jag tänker bara skriva när jag har något vettigt att säga. Okej, det där sista var väl kanske inte helt sant, men det här är en blogg, vad förväntar du dig?
Kommer jag att skriva om vardagliga ointressanta saker?
Kommer jag att dela med mig av mitt filosofiska tänkande?
Kommer jag att skriva saker om tv-spel?
Kommer jag att skriva saker som jag förstår men som inte du förstår?
Svaret är ja, så spänn fast säkehetsbältet , slå på flux-kapasitatorn och ladda Mr. Fusion för nu blir det åka av.

RSS 2.0