21 Månader

Igår fick jag äntligen lite ledig tid från Knopen, och anledningen var att det var min och Johannas 21-månadersdag och hon ville lösa in sin födelsedagspresent. Denna present bestod av att jag skulle laga ascool mat, sen skulle vi på bio och sen massage. Så först gjorde jag crostini med olika pålägg, grön olivcreme med körsbärstomat, lufttorkad skinka med druva, och le Roule. Det är en ost. Sen hjälpte Johanna till att göra en awesome laxpasta som avnjöts i mysbelysning.
2012 blev filmen vi såg på bio, och även om den var epic fail så var det mysigt. Sen började Johanna må dåligt för att hon vaccinerat sig, och det vart ju inte så bra, och hon mådde dåligt hela natten och idag tills typ nu. Ble! Men det var en bra 21-månadersdag i varje fall, grattis till oss :)
Imorn blir det Göteborgsresa med män med musikspelande och öldrickande. Det kommer bli mantastic, men nu ska jag ner och grilla kött för pengar. 
Hejpa! 

Mysbyxdag

Whaddup dawgs? Inte så mycket att rapportera idag. Var på julmarknad med Johanna på Kupan, men så ringde knopen och så var det inget mer med det :S Så det blev en slappedag för mig, men den är snart slut för klockan 7 ska jag ju också ansluta mig till den glada skara människor som är de anställda på Knopen. Mycket jobb nu... Förhoppningsvis inte nästa vecka.
Jo, förresten, Silent Hill 2 är i pre-production! Filmen alltså... Greatness!
Ha det!


Nytt inlägg

Drattans, nu glömde jag bort det här med att vara konsekvent med mitt bloggande igen, illa. Jaja, jag har ju faktiskt jobbat varje dag sen jag bloggade senast, no joke, så nu när jag har en dag för mig själv så kommer bloggandet naturligt.
Dagen började tidigt, redan halv tio gick jag upp för att jag skulle hinna övningsköra innan mor min hade viktigare saker för sig än att sitta och vara rädd i en bil. Men det gick faktiskt bra, och efter det var det bicepspännartime med DJ Calz. Min gamle träslöjdslärare Göran gymmade också och gav lite tips.
Efter det har jag bara chillaxat. Riktigt skönt får jag säga. Spelat lite tv-spel och lite bas, och just det, jag har röstat! Och det måste du också göra! Var inne på Marabous hemsida och dom ska lägga till en ny pralin i Aladdin-lådan, och då måste en av de nuvarande bort, så man fick rösta på vilken som skulle stanna kvar. Jag röstade självklart på ägglikör. Ägglikör shall prevail! Rösta ägglikör!


Jag hitta ingen bra bild på Ägglikör-pralinen, men den här bebisen kom upp när man sökte på "ägglikör aladddin"


Day of the dad

Vaknade klockan ett idag, vilket är oförskämt sent enligt mina normer. Känns som att man missar så mycket tid som kunde spenderats framför tv'n... Anledningen till att jag sov så länge var troligtvis på grund av att jag var på Oscars igår där DJ Calz skötte ljuset. Nice nice!
Så vad har jag ådstakommit idag? Satt i en timme och spelade Zelda II till NES varpå mitt spelande abrupt avbröts av den oförlåtande blinkande skärmen. Spelet hade kraschat och allt mitt kämpande var ogjort. Noooo! Nu ska jag rengöra den jädra kasetten och sen blir det till att fira far min innan jag ska jobba.


Indeed you are... Indeed you are....


Sjuk, dag #3

Igår hade jag 39,4 graders feber, men idag mår jag betydligt bättre. Däremot har det blivit sämre nu på kvällen, men det är bara att skaka av sig. Var inne och kollade symptomen för grisinfluensa och när jag sen imorse också har ont i halsen är jag lite nervös fortfarande. Men det är säkert lugnt, jag dör nog inte. Men frisk vill jag bli!


Jädrigt lol

Åååååååh nä, åh nä, åh nä! Gissa vem som blivit sjuk? Vaknade imorse med feber och ont i ögon, huvud och hud. Inte najs, inte det minsta. Förlorade min aptit också, inget kul ska jag få ha!
Men det har varit en bra sak med dagen. Johanna var snäll och kom till mig efter hon varit duktig och kört i 120 kilometer i timmen utan att varken dö eller åka tillbaka i tiden. Hon pysslade om mig och gjorde varm choklad och gav mig salta pinnar när jag hade frossa. Räddade min dag helt och hållet. Tack så mycket Johanna, du är bättre än Battletoads och Kraftwerk tillsammans.
Men nu är det dags för säng. Så fort jag ätit upp min Risifrutti blir det Star Trek och välbehövd sömn. 

You stay classy, San Diego


Då var det dags igen

Hej. Anledningen till att jag skriver i min blogg denna mulna novemberdag är kanske lite för att jag blev konfronterad igår om mitt inkonsekventa bloggande, men kanske mest för att jag är cool.
Men oavsett anledning så vill jag skriva att jag just nu är glad. Inte bara för att jag dricker dagens andra kopp kaffe iklädd första klassens mysbyxor, och inte bara för att mitt huvud inte känns som risifrutti efter gårdagens partaj, utan saker känns bara bra helt enkelt.
Nu ska jag spela Metroid Prime 3. Kanske till och med tänder mitt kladdkake-ljus. Peace out, holmes!

 


Hahahahahahahaha! Hahahahahahaha! Så sjukt bra!
garfieldminusgarfield.net


RSS 2.0