A to the lice, C to the ooper

Vänta, skrev inte jag ett inlägg om Alice Cooper konserten jag var på i måndags direkt efter jag kom hem? Varför inte det? Jaja, riktigt najs konsert, Jag tror inte at någon gick därifrån besviken. No More Mr. Nice Guy, Schools Out, Go To Hell, Only Women Bleed, Devils Food, I Love The Dead, Is It My Body, och min och Calles favorit, I Never Cry. Helt okej liksom.
Igår var jag på Gekås med Johanna och hennes morföräldrar, fick handlat lite nödvändigheter. Typ Burger King. Och kokostoppar! Fett med värt var det.
Nu ska jag banka på min bas. God jul!


Palla jobb

Nu ska jag jobba i sisådär elva timmar, precis som den gamla goda tiden. Fortfarande trött från lanet. Fail.


Sammanfattning

Var hälsad, gode läsare av min blogg. Sen jag senast skrev har massa saker hänt, typ viktiga och roliga saker som jag borde bloggat om, men nu är jag ju inte den som är den så några uppdateringar har inte kommit. Eftersom klockan är mycket och jag är trött och slapp så fattar jag mig kort.
I onsdags i förra veckan var jag i Götebörg med mina mansvänner och spenderade för lite tid i musikaffärer. Det spelar ingen roll att vi var i musikaffärer väldigt länge, det är ändå för kort tid.
När helgen kom var jag först på trevlig julmarknad i breareds saluhall med Johanna, och sen på söndagen åkte vi upp till Götet för att ha trevligt i Liseberg med Lisa och Calz. Det var fabulöst, och innan vi gick loss på Liseberg fikade vi alldeles för mycket hemma hos Lisa. Värt!
Sen den här veckans höjdpunkt har nog varit att göra knäck och lakritskola med Johanna. Det gör inget om vi brände allt, det är gott ändå :)
Nu hoppas jag inte jag glömt nåt, ha det gott!


RSS 2.0